Teamfoto Appido
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Vlaardingen
Eenvoudige manieren om veelvoorkomende lekkages te voorkomen Redactie, 5 april 2024
Hevige lekkage in een woning
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel Appido

Als er een lekkage ontstaat, kan dit niet alleen hinderlijk zijn, maar ook grote schade aan uw woning veroorzaken. Door bepaalde acties te ondernemen, kunt u voorkomen dat veelvoorkomende lekkages optreden en uw leidingwerk in optimale conditie houden. De volgende richtlijnen helpen bij het voorkomen van de meest gebruikelijke lekkages.

Het bekijken van de leidingen

Een van de meest efficiënte manieren om lekkages te voorkomen, is door regelmatig uw leidingen te inspecteren. Kijk uit voor signalen van corrosie, roest of kleine scheurtjes. Het tijdig opsporen van problemen kan voorkomen dat ze leiden tot grote lekken.

Inspecteer de afdichtingen

Het is gebruikelijk dat afdichtingen rond kranen en leidingen na verloop van tijd slijtage vertonen. Het is slim om regelmatig te checken of de afdichtingen in goede staat zijn en zo nodig te vervangen. Een goede afdichting voorkomt dat er water ontsnapt en vermindert het risico op lekkages.

Houd de afvoer vrij van vuil om problemen te voorkomen

Vermijd verstoppingen door geen vet, olie of grote hoeveelheden voedselresten in de afvoer te deponeren. Door verstoppingen te voorkomen, kunt u effectief het risico op lekkages minimaliseren. Verhinder dat vuil en puin uw leidingen binnendringen door een zeefje in de gootsteen te plaatsen.

Houd uw waterdruk nauwlettend in de gaten

Een verhoogde waterdruk kan schade veroorzaken aan de leidingen en lekkages doen ontstaan. Controleer regelmatig de waterdruk en pas deze aan als dat nodig is. Door het gebruik van een basis drukregelaar kunt u schade voorkomen.

Hou uw huis lekvrij door veelvoorkomende lekkages te voorkomen met deze handige aanwijzingen

Tijdens de wintermaanden kunnen bevroren leidingen lekkages veroorzaken. Een maatregel om bevroren leidingen te voorkomen, is door leidingen in onverwarmde ruimtes te isoleren en bij zeer koud weer druppelsgewijs water uit de kranen te laten stromen. Door deze maatregelen te nemen, kunt u voorkomen dat de leidingen bevriezen en beschadigd raken.

Zorg voor regelmatig onderhoud om lekkages te voorkomen

Om grote reparatiekosten en ongemak te voorkomen, is het verstandig om regelmatig onderhoud te plegen en kleine problemen meteen aan te pakken. Het is verstandig om preventieve acties te ondernemen in plaats van te moeten genezen bij loodgieterswerkzaamheden. Mocht u geconfronteerd worden met een lekkage in uw huis, neem dan direct contact op met Appido voor een snelle oplossing. Bel 010 600 1145 om een afspraak te maken.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1145

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Appido

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstreken


Welkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap staan we bekend om de hoogwaardige dienstverlening die we bieden. Onze focus ligt op allround loodgieterswerkzaamheden in de regio's Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden.


Breed scala aan diensten
Bij Appido bieden we een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden. Onze professionele vakmensen zijn ervaren in de installatie, inspectie en reparatie van gasleidingen, waterleidingen, afvoersystemen, sanitair en leidingen. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze pagina "Werkzaamheden". Hier vindt u gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben.


Samenwerking met andere specialisten
Als uw klus meer omvat dan alleen loodgieterswerkzaamheden, hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken regelmatig samen met andere vakmensen, zoals tegelzetters, timmerbedrijven en ontstoppingsdiensten. Hierdoor kunnen we een complete oplossing bieden voor uw project, hoe groot of complex het ook is.


Renovatie en nieuwbouw
Naast reguliere loodgieterswerkzaamheden zijn we ook gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben we ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Door nauw met hen samen te werken, kunnen we efficiënt plannen en uw project tot een succes maken. Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring en dragen het VAK-keurmerk.


24/7 spoeddienst
Soms zijn er noodsituaties waarbij snel handelen essentieel is. Denk aan waterlekkages, rioleringsproblemen of gasproblemen, vooral in de winter. Voor deze gevallen biedt Appido een 24/7 spoeddienst. We begrijpen de urgentie en zijn er om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.


Neem contact met ons op
Voor spoedmeldingen raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we u het snelst bijstaan en direct een van onze medewerkers spreken. Voor alle andere vragen en diensten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen en streven naar uw tevredenheid.


Kies voor Appido, uw betrouwbare partner voor loodgieterswerkzaamheden in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omgeving.


VCA

Reviews van Appido

Door A
Op 11 juli 2023
10

Kraantjes netjes geplaatst en een boiler goed verhangen. Omdat de meur zwak was heeft Appido de bevestiging versterkt. Aanrader

Door A
Op 1 juli 2023
10

Goede communicatie en goed werk!

Door M.J
Op 28 juni 2023
10

Heel vriendelijk en bovenal zeer zorgvuldig en volledig gewerkt Denkt ook mee en werkt heel netjes. Zeer tevreden!

Door P
Op 26 juni 2023
10

Zeer flexibel in de uiteindelijke datum van uitvoering, kwam op tijd en de klus vakkundig en snel uitgevoerd! Zeker een aanrader👍

Door S.D
Op 15 juni 2023
10

Niet zijn regio maar was redelijk in de buurt en kon mij helpen. Dat was mooi want hij was de enige die op Werkspot de klus kon aanpakken

Door A.V.H
Op 14 juni 2023
10

Snel gereageerd, prettige communicatie, snel een afspraak kunnen maken en vakkundig gerepareerd!

Door L
Op 9 juni 2023
10

Fijne service, punctueel en professioneel

Door S
Op 8 juni 2023
10

Heel aardig betrouwbaar netjes aaangelegd!! Ik zeg aanrader

Door L
Op 6 juni 2023
10

Het contact verliep uitstekend. Nette, vriendelijke man. Legt alles goed uit. De klus zelf was binnen half uurtje geklaard.

Door M
Op 29 mei 2023
10

Snelle berichtgeving, heldere communicatie en vlot.Keurige afhandeling.

Door C
Op 22 mei 2023
10

Prettig contact, snel beschikbaar. Klus netjes afgeleverd.

Door K.M
Op 21 mei 2023
10

Toilet repareren: Zitting is kapot

Door R.W
Op 20 mei 2023
10

Toilet repareren: Lekkage

Door A
Op 18 mei 2023
8

Keurige communicatie, snel geholpen met advies, nu afwachten of advies ook goed is

Door E.S
Op 14 mei 2023
10

Snel gekomen en klus snel en naar tevredenheid geklaard.

Door J.V
Op 11 mei 2023
10

Deskundig en professioneel uitgevoerd. Er werd precies uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Transparant. Vriendelijk, duidelijke communicatie. Nakomen van afspraken.

Door D
Op 2 mei 2023
10

Heel goed .

Door E
Op 27 april 2023
10

Alles top geregeld, goede uitleg. Aanrader!

Door A
Op 24 april 2023
10

Heldere uitleg. Betrouwbaar voorkomen. Verstand van zaken. Kan meedenken. Ik kan deze man van harte aanbevelen.

Door G
Op 23 april 2023
10

Fijne kerel die goed communiceert en adviseert