Teamfoto Appido
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Vlaardingen

Badkamer installeren renoveren Schiedam

Heeft uw badkamer in Schiedam zijn beste tijd gehad en wilt u daar verandering in brengen? Heeft het leidingwerk zijn beste tijd gehad, past de uitstraling niet meer bij de rest van uw woning of heeft u behoefte aan meer ruimte en comfort? Uw ochtend of avondroutine zal nooit meer hetzelfde zijn met een moderne en frisse badkamer.

Onze experts hebben een duidelijk begrip van wat een badkamer in Schiedam vereist. Wij staan klaar om met u samen te werken bij badkamer installatie, badkamer renovatie en badkamer verbouwing. Vervul uw wensen voor een prachtige badkamer met badkamer plaatsen in Schiedam.

Badkamer renoveren Schiedam

Bij Appido begrijpen wij dat het renoveren van de belangrijkste ruimte in huis een langdurig proces is, dat begint met een idee en een ontwerp. Bij Appido beseffen we dat het niet zonder overweging gebeurt wanneer u besluit om de belangrijkste ruimte in huis te renoveren. Bent u al aan het experimenteren, of zoekt u nog naar inspiratie?

Wij laten u niet in de steek, onze badkamerspecialisten staan altijd paraat om u te assisteren bij het realiseren van uw droombadkamer! Met ons brede assortiment badkamerartikelen en onze jarenlange ervaring bij Appido, kunt u er zeker van zijn dat we u kunnen helpen bij het ontwerpen, selecteren en installeren van alles wat u nodig heeft in uw droombadkamer. Wij houden altijd rekening met uw budget.

Bij Appido staan we bekend om onze uitgebreide diensten voor uw badkamer, die verder gaan dan alleen het installeren van leidingwerk. Wij zorgen voor het complete plaatje, inclusief het leidingwerk en het tegelwerk in uw badkamer. U kunt vertrouwen op de expertise en professionaliteit van onze loodgieters.

Badkamer (ver)plaatsen Schiedam

Wilt u uw badkamer graag op een andere plek in uw woning? Zoekt u naar een loodgietersbedrijf dat de installatie van een badkamer in uw nieuwbouwwoning in Schiedam kan realiseren? Heeft u ook behoefte aan de expertise van Appido in Schiedam in dit geval?

Bij Appido hebben we door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan in het ontwerpen en plaatsen van badkamers. Dankzij onze sterke connecties in de sector kunnen we u voorzien van kwalitatief hoogstaand materiaal en een breed assortiment. Vertrouw op onze vakkundige badkamerspecialisten om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Wij hechten veel waarde aan de zorgvuldige uitvoering van het (ver)plaatsen van uw badkamer in Schiedam. Bij het uitvoeren van uw klus streven wij naar perfectie en niets minder. Leer onze installateurs kennen en laat u informeren over de diverse alternatieven.

Appido: Uw badkamerspecialist in Schiedam

De badkamerspecialisten van Appido helpen u graag met alle badkamerklussen in Schiedam. Voor al uw renovatie- en installatieprojecten kunt u rekenen op ons team van monteurs. Bent u op zoek naar extra informatie of wilt u in gesprek gaan over een offerte of ontwerp?

Twijfelt u nog? Wij beantwoorden graag al uw vragen, dus neem contact met ons op! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 010 600 1145. Bij Appido kunt u rekenen op de expertise van onze behulpzame medewerkers.

Sanitair in de badkamer wordt aangelegd
Van badkuip tot toilet of gootsteen. De ervaren loodgieters van Appido helpen u graag!

Veel gestelde vragen over badkamer renovatie in Schiedam

Wat is de geschatte kostprijs van een badkamerrenovatie?

De kosten voor het renoveren van uw badkamer kunnen aanzienlijk verschillen, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, het gewenste niveau van luxe en de materialen die gebruikt worden. Het is aan te raden om een offerte aan te vragen met uw wensen om een nauwkeurige schatting te verkrijgen, zodat de specialist deze zo specifiek mogelijk kan opstellen.

Hoelang duurt het renoveren van een badkamer?

De tijd die nodig is om een badkamer te renoveren kan sterk verschillen. Dit is namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de omvang, de complexiteit en eventuele onvoorziene problemen die kunnen voordoen. Bedenk dat vertragingen mogelijk zijn als gevolg van onvoorziene problemen, problemen met de levering of slecht weer. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben.

Hoe weet je wanneer je badkamer gerenoveerd moet worden?

Wanneer je een badkamer hebt met slijtage en veroudering, problemen met de functionaliteit, schimmel- of vochtproblemen, een verouderd design, een gebrek aan ruimte en energie-efficiëntie, is het tijd om te renoveren. Een goed ontworpen en gebouwde badkamer kan tientallen jaren meegaan zonder dat er grootschalige renovatie nodig is, mits er regelmatig onderhoud is.


Appido staat voor u klaar in Schiedam
Over ons

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstrekenWelkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1145

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor badkamer installeren?

Over Appido

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstreken


Welkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap staan we bekend om de hoogwaardige dienstverlening die we bieden. Onze focus ligt op allround loodgieterswerkzaamheden in de regio's Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden.


Breed scala aan diensten
Bij Appido bieden we een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden. Onze professionele vakmensen zijn ervaren in de installatie, inspectie en reparatie van gasleidingen, waterleidingen, afvoersystemen, sanitair en leidingen. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze pagina "Werkzaamheden". Hier vindt u gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben.


Samenwerking met andere specialisten
Als uw klus meer omvat dan alleen loodgieterswerkzaamheden, hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken regelmatig samen met andere vakmensen, zoals tegelzetters, timmerbedrijven en ontstoppingsdiensten. Hierdoor kunnen we een complete oplossing bieden voor uw project, hoe groot of complex het ook is.


Renovatie en nieuwbouw
Naast reguliere loodgieterswerkzaamheden zijn we ook gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben we ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Door nauw met hen samen te werken, kunnen we efficiënt plannen en uw project tot een succes maken. Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring en dragen het VAK-keurmerk.


24/7 spoeddienst
Soms zijn er noodsituaties waarbij snel handelen essentieel is. Denk aan waterlekkages, rioleringsproblemen of gasproblemen, vooral in de winter. Voor deze gevallen biedt Appido een 24/7 spoeddienst. We begrijpen de urgentie en zijn er om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.


Neem contact met ons op
Voor spoedmeldingen raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we u het snelst bijstaan en direct een van onze medewerkers spreken. Voor alle andere vragen en diensten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen en streven naar uw tevredenheid.


Kies voor Appido, uw betrouwbare partner voor loodgieterswerkzaamheden in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omgeving.


VCA

Reviews van Appido

Door A
Op 11 juli 2023
10

Kraantjes netjes geplaatst en een boiler goed verhangen. Omdat de meur zwak was heeft Appido de bevestiging versterkt. Aanrader

Door A
Op 1 juli 2023
10

Goede communicatie en goed werk!

Door M.J
Op 28 juni 2023
10

Heel vriendelijk en bovenal zeer zorgvuldig en volledig gewerkt Denkt ook mee en werkt heel netjes. Zeer tevreden!

Door P
Op 26 juni 2023
10

Zeer flexibel in de uiteindelijke datum van uitvoering, kwam op tijd en de klus vakkundig en snel uitgevoerd! Zeker een aanrader👍

Door S.D
Op 15 juni 2023
10

Niet zijn regio maar was redelijk in de buurt en kon mij helpen. Dat was mooi want hij was de enige die op Werkspot de klus kon aanpakken

Door A.V.H
Op 14 juni 2023
10

Snel gereageerd, prettige communicatie, snel een afspraak kunnen maken en vakkundig gerepareerd!

Door L
Op 9 juni 2023
10

Fijne service, punctueel en professioneel

Door S
Op 8 juni 2023
10

Heel aardig betrouwbaar netjes aaangelegd!! Ik zeg aanrader

Door L
Op 6 juni 2023
10

Het contact verliep uitstekend. Nette, vriendelijke man. Legt alles goed uit. De klus zelf was binnen half uurtje geklaard.

Door M
Op 29 mei 2023
10

Snelle berichtgeving, heldere communicatie en vlot.Keurige afhandeling.

Door C
Op 22 mei 2023
10

Prettig contact, snel beschikbaar. Klus netjes afgeleverd.

Door K.M
Op 21 mei 2023
10

Toilet repareren: Zitting is kapot

Door R.W
Op 20 mei 2023
10

Toilet repareren: Lekkage

Door A
Op 18 mei 2023
8

Keurige communicatie, snel geholpen met advies, nu afwachten of advies ook goed is

Door E.S
Op 14 mei 2023
10

Snel gekomen en klus snel en naar tevredenheid geklaard.

Door J.V
Op 11 mei 2023
10

Deskundig en professioneel uitgevoerd. Er werd precies uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Transparant. Vriendelijk, duidelijke communicatie. Nakomen van afspraken.

Door D
Op 2 mei 2023
10

Heel goed .

Door E
Op 27 april 2023
10

Alles top geregeld, goede uitleg. Aanrader!

Door A
Op 24 april 2023
10

Heldere uitleg. Betrouwbaar voorkomen. Verstand van zaken. Kan meedenken. Ik kan deze man van harte aanbevelen.

Door G
Op 23 april 2023
10

Fijne kerel die goed communiceert en adviseert