Teamfoto Appido
Lekkage meterkast Schiedam Wij staan in Schiedam voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Vlaardingen

Lekkage meterkast Schiedam

Een lekkage in de meterkast kan tot vervelende en gevaarlijke situaties leiden. Water in de meterkast kan leiden tot kortsluiting, stroomuitval en acuut brandgevaar, dus het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten verhelpen. Het verdient de voorkeur om een meterkast-lekkage zo spoedig mogelijk te laten oplossen door een vakman.

Een lek in de meterkast kan aan de hand van verschillende symptomen worden herkend. Wanneer er water op de vloer, de muren of zelfs in de groepenkast resideert, is er mogelijk sprake van een lekkage in de meterkast. Daarnaast kan kortsluiting erop wijzen dat er een lekkage in de meterkast is, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn.

Water in de meterkast – wat nu?

Begin niet zelf met het oplossen van een lekkage in de meterkast. Bij een lekkage in de meterkast kan het water in aanraking komen met elektriciteit, wat kan leiden tot brandgevaar. Indien u een lekkage in de meterkast heeft, adviseren wij om direct contact op te nemen met Appido, wij zijn er om u te helpen.

Het is van belang om te beginnen met het achterhalen van de oorzaak van de lekkage in de meterkast. Het is onmisbaar om het probleem blijvend op te lossen. Druppelt er water naar binnen of is er sprake van lekkage bij de buren?

Als de oorzaak eenmaal bekend is, kunnen de loodgieters van Appido direct aan de slag om dit te verhelpen. Het heeft immers geen zin om de schade te herstellen als het water nog steeds vrolijk doorlekt. Ten slotte moet u een vakkundige elektricien inschakelen om de stroom te laten herstellen.

Snel een lekkage specialist in Schiedam

Heeft u een lekkage in de meterkast en woont u in Schiedam? U mag erop rekenen dat Appido snel ter plaatse zal zijn. Wanneer u ons inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat onze loodgieters snel bij u voor de deur staan om het probleem op te lossen.

Aarzel niet om 010 600 1145 te bellen voor advies of om ons in te schakelen. Met onze jaren aan ervaring hebben we ook een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen zowel de elektriciens als lekdetectie branche. U kunt ook bellen naar 0800-5663443 voor een betrouwbare elektricien of lekdetectiespecialist.

Hevige lekkage in een woning
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel Appido

Veel gestelde vragen over lekkage in meterkast in Schiedam

Hoeveel kost het om een lekkage te repareren?

Bij het berekenen van de kosten voor het herstellen van een lekkage zijn verschillende factoren van belang, zoals de locatie en omvang van de lekkage, het type materiaal dat beschadigd is en de benodigde reparaties. Om een exacte schatting te krijgen, moet u een professionele loodgieter of aannemer raadplegen om de lekkage te inspecteren.

Wat te doen bij extreme lekkage?

Wanneer er sprake is van een extreme lekkage, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen, daarom dient als eerste de hoofdkraan van het gebouw gesloten te worden. Bovendien is het verstandig om als er sprake is van een extreme lekkage de elektriciteit uit te schakelen als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen te verplaatsen en direct een loodgieter te contacteren.

Is het mogelijk voor een loodgieter om een lekkage op te sporen?

Zeker weten, een loodgieter is gespecialiseerd in het detecteren en herstellen van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter wanneer u een lekkage heeft. Een loodgieter is goed uitgerust met de nodige kennis, ervaring en gereedschappen om de bron van een lek te identificeren en deze op doeltreffende wijze te verhelpen.

Appido staat voor u klaar in Schiedam
Over ons

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstrekenWelkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1145

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Appido

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstreken


Welkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap staan we bekend om de hoogwaardige dienstverlening die we bieden. Onze focus ligt op allround loodgieterswerkzaamheden in de regio's Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden.


Breed scala aan diensten
Bij Appido bieden we een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden. Onze professionele vakmensen zijn ervaren in de installatie, inspectie en reparatie van gasleidingen, waterleidingen, afvoersystemen, sanitair en leidingen. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze pagina "Werkzaamheden". Hier vindt u gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben.


Samenwerking met andere specialisten
Als uw klus meer omvat dan alleen loodgieterswerkzaamheden, hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken regelmatig samen met andere vakmensen, zoals tegelzetters, timmerbedrijven en ontstoppingsdiensten. Hierdoor kunnen we een complete oplossing bieden voor uw project, hoe groot of complex het ook is.


Renovatie en nieuwbouw
Naast reguliere loodgieterswerkzaamheden zijn we ook gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben we ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Door nauw met hen samen te werken, kunnen we efficiënt plannen en uw project tot een succes maken. Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring en dragen het VAK-keurmerk.


24/7 spoeddienst
Soms zijn er noodsituaties waarbij snel handelen essentieel is. Denk aan waterlekkages, rioleringsproblemen of gasproblemen, vooral in de winter. Voor deze gevallen biedt Appido een 24/7 spoeddienst. We begrijpen de urgentie en zijn er om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.


Neem contact met ons op
Voor spoedmeldingen raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we u het snelst bijstaan en direct een van onze medewerkers spreken. Voor alle andere vragen en diensten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen en streven naar uw tevredenheid.


Kies voor Appido, uw betrouwbare partner voor loodgieterswerkzaamheden in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omgeving.


VCA

Reviews van Appido

Door A
Op 11 juli 2023
10

Kraantjes netjes geplaatst en een boiler goed verhangen. Omdat de meur zwak was heeft Appido de bevestiging versterkt. Aanrader

Door A
Op 1 juli 2023
10

Goede communicatie en goed werk!

Door M.J
Op 28 juni 2023
10

Heel vriendelijk en bovenal zeer zorgvuldig en volledig gewerkt Denkt ook mee en werkt heel netjes. Zeer tevreden!

Door P
Op 26 juni 2023
10

Zeer flexibel in de uiteindelijke datum van uitvoering, kwam op tijd en de klus vakkundig en snel uitgevoerd! Zeker een aanrader👍

Door S.D
Op 15 juni 2023
10

Niet zijn regio maar was redelijk in de buurt en kon mij helpen. Dat was mooi want hij was de enige die op Werkspot de klus kon aanpakken

Door A.V.H
Op 14 juni 2023
10

Snel gereageerd, prettige communicatie, snel een afspraak kunnen maken en vakkundig gerepareerd!

Door L
Op 9 juni 2023
10

Fijne service, punctueel en professioneel

Door S
Op 8 juni 2023
10

Heel aardig betrouwbaar netjes aaangelegd!! Ik zeg aanrader

Door L
Op 6 juni 2023
10

Het contact verliep uitstekend. Nette, vriendelijke man. Legt alles goed uit. De klus zelf was binnen half uurtje geklaard.

Door M
Op 29 mei 2023
10

Snelle berichtgeving, heldere communicatie en vlot.Keurige afhandeling.

Door C
Op 22 mei 2023
10

Prettig contact, snel beschikbaar. Klus netjes afgeleverd.

Door K.M
Op 21 mei 2023
10

Toilet repareren: Zitting is kapot

Door R.W
Op 20 mei 2023
10

Toilet repareren: Lekkage

Door A
Op 18 mei 2023
8

Keurige communicatie, snel geholpen met advies, nu afwachten of advies ook goed is

Door E.S
Op 14 mei 2023
10

Snel gekomen en klus snel en naar tevredenheid geklaard.

Door J.V
Op 11 mei 2023
10

Deskundig en professioneel uitgevoerd. Er werd precies uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Transparant. Vriendelijk, duidelijke communicatie. Nakomen van afspraken.

Door D
Op 2 mei 2023
10

Heel goed .

Door E
Op 27 april 2023
10

Alles top geregeld, goede uitleg. Aanrader!

Door A
Op 24 april 2023
10

Heldere uitleg. Betrouwbaar voorkomen. Verstand van zaken. Kan meedenken. Ik kan deze man van harte aanbevelen.

Door G
Op 23 april 2023
10

Fijne kerel die goed communiceert en adviseert