Teamfoto Appido
Lekkage toilet Schiedam Wij staan in Schiedam voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Vlaardingen

Lekkage toilet Schiedam

Het is belangrijk dat u altijd op uw toilet kunt vertrouwen. Een lekkage aan het toilet is een vervelend probleem dat snel opgelost moet worden. Wij begrijpen bij Appido als geen ander hoe belangrijk dit is voor onze klanten in Schiedam!

Het inpassen van een verkeerde constructie is één van de belangrijkste aanleidingen voor een toilet lekkage. Een professional inschakelen bij het installeren van het toilet is daarom erg belangrijk. Ook voor andere lekkages in huis bieden we een blijvende oplossing!

Lekkage toiletpot door onjuiste montage

Heeft u plotseling te maken met een grote hoeveelheid water rondom uw toiletpot? Een vaak voorkomende oorzaak van een lekkage aan het toilet of de afvoer is een verkeerde montage. Bij een zwevend of hangend toilet is dit vaak het geval.

Een verkeerd geïnstalleerd toilet kan lekkages veroorzaken. Laat daarom altijd een vakman het toilet installeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele lekkages. Ook bij lekkages in andere delen van uw huis zorgen wij voor een blijvende oplossing!

Bovendien is het mogelijk dat er op andere manieren een lekkage ontstaat in het toilet. Ondanks het feit dat het toilet goed wordt onderhouden, kan er toch nog een lekkage ontstaan. Hoe kan het toilet lekken?

  • Ouderdom: slijtage van de leidingen, verzakkingen
  • Het losraken van knel- of koppelpunten leiding
  • Stortbak: defecte vlotter of vlotterkraan

Bij zowel nieuwe als oudere toiletten kan er sprake zijn van een lekkage. Dit resulteert onmiddellijk in overlast en u wilt dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het herstellen van uiteenlopende lekkages.

Onze loodgieters zijn dé specialisten als het gaat om een lekkage van het toilet in Schiedam. Bij Appido zorgen wij voor een oplossing die langdurig is en aan uw wensen voldoet. Aarzel niet en neem contact op met de loodgieters van Appido.

Lekkage toilet? Neem contact op!

Bij zichtbare schade als gevolg van een lekkage rondom uw toilet, kunt u het beste onze hulp inschakelen. Wij hebben uitgebreide kennis van de meest voorkomende oorzaken van lekkages, zoals een verzakking van de riolering of een barst door te hoge druk. Ons doel is om het lek zo snel mogelijk voor u te repareren. Heeft u te maken met een lekkage in uw toilet in Schiedam? Twijfel niet en neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Hevige lekkage in een woning
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel Appido

Veel gestelde vragen over toilet lekkage in Schiedam

Wat komt er kijken bij het oplossen van een lekkage?

Om een lekkage op te lossen, zijn er kosten aan verbonden die afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de plaats en grootte van de lekkage, het type materiaal dat aangetast is, en de vereiste reparatiewerken. Om een exacte inschatting van de kosten te krijgen, is het belangrijk om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen om de lekkage te onderzoeken.

Wat is de juiste aanpak bij een extreme lekkage?

Bij hevige lekkages is het nodig om snel en efficiënt te handelen om verdere schade te voorkomen, dus draai als eerste de waterleiding van het pand dicht. Daarnaast is het verstandig om, als er elektriciteitspunten in de buurt zijn, de stroom uit te schakelen, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een professional in te schakelen.

Kan een loodgieter de bron van een lek vinden?

Als u een lekkage heeft, is het belangrijk om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen. Een loodgieter kan de lekkage opsporen en repareren. Het is mogelijk voor loodgieters om de bron van een lekkage te vinden en deze op een effectieve manier op te lossen.

Appido staat voor u klaar in Schiedam
Over ons

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstrekenWelkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1145

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Appido

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstreken


Welkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap staan we bekend om de hoogwaardige dienstverlening die we bieden. Onze focus ligt op allround loodgieterswerkzaamheden in de regio's Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden.


Breed scala aan diensten
Bij Appido bieden we een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden. Onze professionele vakmensen zijn ervaren in de installatie, inspectie en reparatie van gasleidingen, waterleidingen, afvoersystemen, sanitair en leidingen. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze pagina "Werkzaamheden". Hier vindt u gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben.


Samenwerking met andere specialisten
Als uw klus meer omvat dan alleen loodgieterswerkzaamheden, hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken regelmatig samen met andere vakmensen, zoals tegelzetters, timmerbedrijven en ontstoppingsdiensten. Hierdoor kunnen we een complete oplossing bieden voor uw project, hoe groot of complex het ook is.


Renovatie en nieuwbouw
Naast reguliere loodgieterswerkzaamheden zijn we ook gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben we ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Door nauw met hen samen te werken, kunnen we efficiënt plannen en uw project tot een succes maken. Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring en dragen het VAK-keurmerk.


24/7 spoeddienst
Soms zijn er noodsituaties waarbij snel handelen essentieel is. Denk aan waterlekkages, rioleringsproblemen of gasproblemen, vooral in de winter. Voor deze gevallen biedt Appido een 24/7 spoeddienst. We begrijpen de urgentie en zijn er om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.


Neem contact met ons op
Voor spoedmeldingen raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we u het snelst bijstaan en direct een van onze medewerkers spreken. Voor alle andere vragen en diensten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen en streven naar uw tevredenheid.


Kies voor Appido, uw betrouwbare partner voor loodgieterswerkzaamheden in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omgeving.


VCA

Reviews van Appido

Door A
Op 11 juli 2023
10

Kraantjes netjes geplaatst en een boiler goed verhangen. Omdat de meur zwak was heeft Appido de bevestiging versterkt. Aanrader

Door A
Op 1 juli 2023
10

Goede communicatie en goed werk!

Door M.J
Op 28 juni 2023
10

Heel vriendelijk en bovenal zeer zorgvuldig en volledig gewerkt Denkt ook mee en werkt heel netjes. Zeer tevreden!

Door P
Op 26 juni 2023
10

Zeer flexibel in de uiteindelijke datum van uitvoering, kwam op tijd en de klus vakkundig en snel uitgevoerd! Zeker een aanrader👍

Door S.D
Op 15 juni 2023
10

Niet zijn regio maar was redelijk in de buurt en kon mij helpen. Dat was mooi want hij was de enige die op Werkspot de klus kon aanpakken

Door A.V.H
Op 14 juni 2023
10

Snel gereageerd, prettige communicatie, snel een afspraak kunnen maken en vakkundig gerepareerd!

Door L
Op 9 juni 2023
10

Fijne service, punctueel en professioneel

Door S
Op 8 juni 2023
10

Heel aardig betrouwbaar netjes aaangelegd!! Ik zeg aanrader

Door L
Op 6 juni 2023
10

Het contact verliep uitstekend. Nette, vriendelijke man. Legt alles goed uit. De klus zelf was binnen half uurtje geklaard.

Door M
Op 29 mei 2023
10

Snelle berichtgeving, heldere communicatie en vlot.Keurige afhandeling.

Door C
Op 22 mei 2023
10

Prettig contact, snel beschikbaar. Klus netjes afgeleverd.

Door K.M
Op 21 mei 2023
10

Toilet repareren: Zitting is kapot

Door R.W
Op 20 mei 2023
10

Toilet repareren: Lekkage

Door A
Op 18 mei 2023
8

Keurige communicatie, snel geholpen met advies, nu afwachten of advies ook goed is

Door E.S
Op 14 mei 2023
10

Snel gekomen en klus snel en naar tevredenheid geklaard.

Door J.V
Op 11 mei 2023
10

Deskundig en professioneel uitgevoerd. Er werd precies uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Transparant. Vriendelijk, duidelijke communicatie. Nakomen van afspraken.

Door D
Op 2 mei 2023
10

Heel goed .

Door E
Op 27 april 2023
10

Alles top geregeld, goede uitleg. Aanrader!

Door A
Op 24 april 2023
10

Heldere uitleg. Betrouwbaar voorkomen. Verstand van zaken. Kan meedenken. Ik kan deze man van harte aanbevelen.

Door G
Op 23 april 2023
10

Fijne kerel die goed communiceert en adviseert