Teamfoto Appido
Lekkage verhelpen in Schiedam Wij staan in Schiedam voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Vlaardingen

Lekkage verhelpen in Schiedam

Heeft u te maken met een lekkage in Schiedam? Onze ervaren loodgieters helpen u graag bij het verhelpen van de lekkage en het voorkomen van verdere schade. Onze ervaren loodgieters staan u graag bij in het verhelpen van de lekkage en voorkomen van extra schade. Ons vakmanschap bij Appido ligt in het repareren en vervangen van al het leidingwerk.

Lekkages kunnen worden onderverdeeld in twee groepen: zichtbare lekkages en verborgen lekkages. Voor het voorkomen van extra schade en het oplossen van de lekkage is het maken van dit onderscheid erg belangrijk. Heeft u advies nodig of wilt u de juiste oplossing? Neem dan direct contact op met Appido, wij staan klaar om u te helpen!

Zichtbare lekkages

Een lekkage is vaak snel te herkennen aan het water dat uit een leiding of afvoer ontsnapt. Bij een duidelijke lekkage uit een zichtbare leiding of afvoer kunt u rekenen op de expertise en snelheid van onze loodgieters van Appido. In dit soort situaties kunnen onze vakmensen snel de lekkage voor u oplossen.

Wanneer er sprake is van lekkages in Schiedam, kunt u rekenen op onze ervaren installateurs die bekend zijn met het oplossen en repareren van deze problemen. Zij beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om de lekkage vakkundig te verhelpen. Wanneer wij een melding ontvangen, staan wij direct voor u klaar om noodreparaties uit te voeren en de schade te beperken. Wacht niet langer en bel 010 600 1145 om direct een afspraak te maken.

Hevige lekkage in een woning
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel Appido

Verborgen lekkages

Soms is het niet zichtbaar waar een lekkage vandaan komt, zelfs niet met het blote oog. Soms loopt de watermeter door, maar is de lekkage nergens te ontdekken. Het is niet altijd het geval dat een vochtplek in de muur of het plafond de daadwerkelijke locatie van de lekkage aangeeft.

Het is voor onze loodgieters geen makkelijke klus om deze verborgen lekkages op te sporen. Zonder speciale lekdetectie-apparatuur gaat opsporen vaak gepaard met veel hak- en breekwerk. We begrijpen dat dit niet de gewenste situatie is!

Om dit soort situaties aan te pakken, hebben wij door de jaren heen nauwe relaties opgebouwd met betrouwbare lekdetectiebedrijven in Schiedam. Neem contact op en wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hoeft te hakken en te breken. Heeft u te maken met lekkages in Schiedam? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0800-5663443.

Appido staat voor u klaar in Schiedam
Over ons

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstrekenWelkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1145

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Appido

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstreken


Welkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap staan we bekend om de hoogwaardige dienstverlening die we bieden. Onze focus ligt op allround loodgieterswerkzaamheden in de regio's Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden.


Breed scala aan diensten
Bij Appido bieden we een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden. Onze professionele vakmensen zijn ervaren in de installatie, inspectie en reparatie van gasleidingen, waterleidingen, afvoersystemen, sanitair en leidingen. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze pagina "Werkzaamheden". Hier vindt u gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben.


Samenwerking met andere specialisten
Als uw klus meer omvat dan alleen loodgieterswerkzaamheden, hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken regelmatig samen met andere vakmensen, zoals tegelzetters, timmerbedrijven en ontstoppingsdiensten. Hierdoor kunnen we een complete oplossing bieden voor uw project, hoe groot of complex het ook is.


Renovatie en nieuwbouw
Naast reguliere loodgieterswerkzaamheden zijn we ook gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben we ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Door nauw met hen samen te werken, kunnen we efficiënt plannen en uw project tot een succes maken. Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring en dragen het VAK-keurmerk.


24/7 spoeddienst
Soms zijn er noodsituaties waarbij snel handelen essentieel is. Denk aan waterlekkages, rioleringsproblemen of gasproblemen, vooral in de winter. Voor deze gevallen biedt Appido een 24/7 spoeddienst. We begrijpen de urgentie en zijn er om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.


Neem contact met ons op
Voor spoedmeldingen raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we u het snelst bijstaan en direct een van onze medewerkers spreken. Voor alle andere vragen en diensten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen en streven naar uw tevredenheid.


Kies voor Appido, uw betrouwbare partner voor loodgieterswerkzaamheden in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omgeving.


VCA

Reviews van Appido

Door A
Op 11 juli 2023
10

Kraantjes netjes geplaatst en een boiler goed verhangen. Omdat de meur zwak was heeft Appido de bevestiging versterkt. Aanrader

Door A
Op 1 juli 2023
10

Goede communicatie en goed werk!

Door M.J
Op 28 juni 2023
10

Heel vriendelijk en bovenal zeer zorgvuldig en volledig gewerkt Denkt ook mee en werkt heel netjes. Zeer tevreden!

Door P
Op 26 juni 2023
10

Zeer flexibel in de uiteindelijke datum van uitvoering, kwam op tijd en de klus vakkundig en snel uitgevoerd! Zeker een aanrader👍

Door S.D
Op 15 juni 2023
10

Niet zijn regio maar was redelijk in de buurt en kon mij helpen. Dat was mooi want hij was de enige die op Werkspot de klus kon aanpakken

Door A.V.H
Op 14 juni 2023
10

Snel gereageerd, prettige communicatie, snel een afspraak kunnen maken en vakkundig gerepareerd!

Door L
Op 9 juni 2023
10

Fijne service, punctueel en professioneel

Door S
Op 8 juni 2023
10

Heel aardig betrouwbaar netjes aaangelegd!! Ik zeg aanrader

Door L
Op 6 juni 2023
10

Het contact verliep uitstekend. Nette, vriendelijke man. Legt alles goed uit. De klus zelf was binnen half uurtje geklaard.

Door M
Op 29 mei 2023
10

Snelle berichtgeving, heldere communicatie en vlot.Keurige afhandeling.

Door C
Op 22 mei 2023
10

Prettig contact, snel beschikbaar. Klus netjes afgeleverd.

Door K.M
Op 21 mei 2023
10

Toilet repareren: Zitting is kapot

Door R.W
Op 20 mei 2023
10

Toilet repareren: Lekkage

Door A
Op 18 mei 2023
8

Keurige communicatie, snel geholpen met advies, nu afwachten of advies ook goed is

Door E.S
Op 14 mei 2023
10

Snel gekomen en klus snel en naar tevredenheid geklaard.

Door J.V
Op 11 mei 2023
10

Deskundig en professioneel uitgevoerd. Er werd precies uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Transparant. Vriendelijk, duidelijke communicatie. Nakomen van afspraken.

Door D
Op 2 mei 2023
10

Heel goed .

Door E
Op 27 april 2023
10

Alles top geregeld, goede uitleg. Aanrader!

Door A
Op 24 april 2023
10

Heldere uitleg. Betrouwbaar voorkomen. Verstand van zaken. Kan meedenken. Ik kan deze man van harte aanbevelen.

Door G
Op 23 april 2023
10

Fijne kerel die goed communiceert en adviseert