Teamfoto Appido
Lekkage badkamer Schiedam Wij staan in Schiedam voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Vlaardingen

Lekkage badkamer Schiedam

Het is vaak erg onaangenaam als er lekkage in uw badkamer optreedt. Als uw vloer onder water staat of er vieze vochtplekken in uw muren ontstaan en u niet precies kunt zien waar het lek zit, is dit een moeilijke situatie die u snel opgelost wilt hebben. Het is een lastige situatie die u snel opgelost wilt zien.

Het is lastig om de oorzaak van een lekkage te vinden, omdat het op verschillende plekken kan starten. Wellicht is de douche de boosdoener? Of misschien toch de wasmachine? Of misschien is het wel het leidingwerk achter de muur? U hoeft niet ver te zoeken naar een oplossing in Schiedam en de omliggende gebieden. Met één telefoontje kunt u meteen onze loodgieters inschakelen.

Bij ons kunt u terecht voor een snelle en professionele oplossing van uw badkamerlekkage. Wacht niet te lang en schakel zo snel mogelijk hulp in bij uw lekkageprobleem. . Dit kan ernstige schade aanrichten aan muren, vloeren en plafonds met nog meer mogelijke herstelwerkzaamheden als gevolg.

Heeft u last van een lekkage? Wacht dan niet langer en schakel direct de hulp in van een loodgieter! Heeft u met spoed een vraag of probleem? Aarzel dan niet en neem direct contact op met Appido via 010 600 1145 of het contactformulier. Onze loodgieters staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Lekkage badkamer Schiedam: oorzaken

Lekkage in de badkamer wordt vaak opgemerkt door vochtplekken op muren in aangrenzende ruimtes of het plafond van de onderliggende ruimte. Het kan een uitdaging zijn om te ontdekken waar in de badkamer de lekkage vandaan komt. De loodgieter gaat allereerst de kitnaden van uw douche of bad inspecteren.

Verder inspecteren we de kitnaden van het afvoerputje en kijken we naar tegels die niet goed vastzitten of voegwerk dat kapot is. Dit kan er ook op wijzen dat er mogelijk sprake is van lekkage. Bij de lastige gevallen hebben wij partners beschikbaar voor een uitgebreide lekdetectie.

Is de oorzaak van het lek eenmaal duidelijk? Het probleem wordt door ons team snel en effectief opgelost. Onze vakmannen zijn stuk voor stuk ervaren en zorgen voor een perfect resultaat, waarbij ook de afwerking niet wordt vergeten.

Heeft u last van een lekkage in uw badkamer? Voorkom verdere schade en neem gelijk contact met ons op. Voor contact kunt u het contactformulier op onze website invullen of ons telefonisch bereiken Als u te maken krijgt met een badkamerlekkage, hoeft u niet verder te zoeken. Appido staat voor u klaar! Bel ons op 010 600 1145!

Hevige lekkage in een woning
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel Appido

Veel gestelde vragen over badkamer lekkage in Schiedam

Hoeveel moet ik investeren om een lekkage te laten verhelpen?

Het type materiaal dat wordt aangetast, beïnvloedt de kosten voor het verhelpen van een lekkage. Laat de lekkage inspecteren en ontvang een nauwkeurige schatting door een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen.

Wat is de beste aanpak bij een ernstige lekkage?

Wanneer er sprake is van extreme lekkage, is het cruciaal om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen, dus draai als eerste de hoofdkraan van het gebouw dicht. Het is raadzaam om de elektriciteit uit te schakelen als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen.

Is het mogelijk voor een loodgieter om een lek te achterhalen?

Ja hoor, een loodgieter is gespecialiseerd in het vinden en repareren van lekkages. Wacht daarom niet te lang voordat je een loodgieter belt bij een lekkage. Loodgieters kunnen nauwkeurig bepalen waar een lekkage vandaan komt en met hun kennis, ervaring en gereedschappen een passende oplossing bieden.

Appido staat voor u klaar in Schiedam
Over ons

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstrekenWelkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1145

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Appido

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstreken


Welkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap staan we bekend om de hoogwaardige dienstverlening die we bieden. Onze focus ligt op allround loodgieterswerkzaamheden in de regio's Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden.


Breed scala aan diensten
Bij Appido bieden we een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden. Onze professionele vakmensen zijn ervaren in de installatie, inspectie en reparatie van gasleidingen, waterleidingen, afvoersystemen, sanitair en leidingen. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze pagina "Werkzaamheden". Hier vindt u gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben.


Samenwerking met andere specialisten
Als uw klus meer omvat dan alleen loodgieterswerkzaamheden, hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken regelmatig samen met andere vakmensen, zoals tegelzetters, timmerbedrijven en ontstoppingsdiensten. Hierdoor kunnen we een complete oplossing bieden voor uw project, hoe groot of complex het ook is.


Renovatie en nieuwbouw
Naast reguliere loodgieterswerkzaamheden zijn we ook gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben we ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Door nauw met hen samen te werken, kunnen we efficiënt plannen en uw project tot een succes maken. Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring en dragen het VAK-keurmerk.


24/7 spoeddienst
Soms zijn er noodsituaties waarbij snel handelen essentieel is. Denk aan waterlekkages, rioleringsproblemen of gasproblemen, vooral in de winter. Voor deze gevallen biedt Appido een 24/7 spoeddienst. We begrijpen de urgentie en zijn er om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.


Neem contact met ons op
Voor spoedmeldingen raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we u het snelst bijstaan en direct een van onze medewerkers spreken. Voor alle andere vragen en diensten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen en streven naar uw tevredenheid.


Kies voor Appido, uw betrouwbare partner voor loodgieterswerkzaamheden in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omgeving.


VCA

Reviews van Appido

Door A
Op 11 juli 2023
10

Kraantjes netjes geplaatst en een boiler goed verhangen. Omdat de meur zwak was heeft Appido de bevestiging versterkt. Aanrader

Door A
Op 1 juli 2023
10

Goede communicatie en goed werk!

Door M.J
Op 28 juni 2023
10

Heel vriendelijk en bovenal zeer zorgvuldig en volledig gewerkt Denkt ook mee en werkt heel netjes. Zeer tevreden!

Door P
Op 26 juni 2023
10

Zeer flexibel in de uiteindelijke datum van uitvoering, kwam op tijd en de klus vakkundig en snel uitgevoerd! Zeker een aanrader👍

Door S.D
Op 15 juni 2023
10

Niet zijn regio maar was redelijk in de buurt en kon mij helpen. Dat was mooi want hij was de enige die op Werkspot de klus kon aanpakken

Door A.V.H
Op 14 juni 2023
10

Snel gereageerd, prettige communicatie, snel een afspraak kunnen maken en vakkundig gerepareerd!

Door L
Op 9 juni 2023
10

Fijne service, punctueel en professioneel

Door S
Op 8 juni 2023
10

Heel aardig betrouwbaar netjes aaangelegd!! Ik zeg aanrader

Door L
Op 6 juni 2023
10

Het contact verliep uitstekend. Nette, vriendelijke man. Legt alles goed uit. De klus zelf was binnen half uurtje geklaard.

Door M
Op 29 mei 2023
10

Snelle berichtgeving, heldere communicatie en vlot.Keurige afhandeling.

Door C
Op 22 mei 2023
10

Prettig contact, snel beschikbaar. Klus netjes afgeleverd.

Door K.M
Op 21 mei 2023
10

Toilet repareren: Zitting is kapot

Door R.W
Op 20 mei 2023
10

Toilet repareren: Lekkage

Door A
Op 18 mei 2023
8

Keurige communicatie, snel geholpen met advies, nu afwachten of advies ook goed is

Door E.S
Op 14 mei 2023
10

Snel gekomen en klus snel en naar tevredenheid geklaard.

Door J.V
Op 11 mei 2023
10

Deskundig en professioneel uitgevoerd. Er werd precies uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Transparant. Vriendelijk, duidelijke communicatie. Nakomen van afspraken.

Door D
Op 2 mei 2023
10

Heel goed .

Door E
Op 27 april 2023
10

Alles top geregeld, goede uitleg. Aanrader!

Door A
Op 24 april 2023
10

Heldere uitleg. Betrouwbaar voorkomen. Verstand van zaken. Kan meedenken. Ik kan deze man van harte aanbevelen.

Door G
Op 23 april 2023
10

Fijne kerel die goed communiceert en adviseert