Teamfoto Appido
Waterleiding (ver)leggen Schiedam Wij staan in Schiedam voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Vlaardingen

Waterleiding (ver)leggen Schiedam

Heeft u behoefte aan een extra wastafel in de slaapkamer, wilt u een wasmachine aansluiten of zijn de waterleidingen een obstakel voor uw klusproject? Wij helpen u graag verder. Er zijn voldoende redenen om waterleidingen aan te leggen, te verplaatsen of af te laten sluiten. Met onze professionele hulp kunt u er zeker van zijn dat uw waterleidingen goed worden aangelegd, verlegd of afgesloten.

Wanneer u werkt met waterleidingen, is het belangrijk om rekening te houden met het risico op lekkage als de aansluiting verkeerd is. Bij lekkage kan er veel nawerk en schade ontstaan. Verzeker uzelf van kwaliteit door een deskundige loodgieter in te schakelen voor uw leidingwerk.

Waterleiding aanleggen Schiedam

Door extra waterleidingen aan te leggen, wordt het wooncomfort aanzienlijk verbeterd. Een grote verbetering van het wooncomfort kan worden bereikt door het aanleggen van nieuwe watervoorzieningen en het optimaliseren van de doorstroom. Bij het leggen van de waterleidingen wordt er altijd rekening gehouden met uw wensen door onze experts.

Hebt u er graag voor dat de leidingen mooi worden weggewerkt in de muur of zijn zichtbare leidingen geen enkel probleem? Wij zullen samen met u de verschillende mogelijkheden bespreken bij het doen van een aanvraag. Met onze vakkundige aanpak garanderen wij de beste service en een prachtig eindresultaat.

Leidingwerk wordt aangelegd en bevestigd
Vertrouw uw leidingwerk met een gerust hart toe aan Appido.

Waterleidingen verleggen Schiedam

Heeft u plannen om een kast te installeren, maar wordt dit bemoeilijkt door de aanwezigheid van een waterleiding? Bent u van plan om te gaan verbouwen, maar moet het leidingwerk verplaatst worden? Het is van belang dat alle voorzieningen in uw huis blijven functioneren.

Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat de waterleidingen op de juiste manier worden verplaatst, om problemen zoals lekkage te voorkomen. Voorkom problemen zoals lekkage of een kraan zonder wateraansluiting en laat de installateurs van Appido een gedetailleerd legplan maken voor uw waterleidingen. Bij Appido kunt u altijd rekenen op onze installateurs om een uitgebreid legplan te maken voor uw waterleidingen.

Waterleidingen afdoppen of verwijderen

Indien u niet langer gebruik wilt maken van een waterleiding en dit een hindernis vormt, wat is dan het aanbevolen advies? Het beste is om ongebruikte waterleidingen af te sluiten of te verwijderen. Op deze manier wordt de kans op lekkage verkleind en wordt er minder onnodig stilstaand water veroorzaakt.

Als u waterleidingen wilt laten afdoppen of verwijderen, neem dan contact op met onze specialisten. Heeft u vragen? Bel ons op 010 600 1145 of laat een bericht achter in het contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over uw aanvraag.

Gerelateerde pagina's

Appido staat voor u klaar in Schiedam
Over ons

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstrekenWelkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1145

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Appido

Appido: Uw betrouwbare loodgietersbedrijf in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omstreken


Welkom bij Appido, hét loodgietersbedrijf waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Met onze expertise en goed ambachtelijk vakmanschap staan we bekend om de hoogwaardige dienstverlening die we bieden. Onze focus ligt op allround loodgieterswerkzaamheden in de regio's Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden.


Breed scala aan diensten
Bij Appido bieden we een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden. Onze professionele vakmensen zijn ervaren in de installatie, inspectie en reparatie van gasleidingen, waterleidingen, afvoersystemen, sanitair en leidingen. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze pagina "Werkzaamheden". Hier vindt u gedetailleerde informatie over wat we te bieden hebben.


Samenwerking met andere specialisten
Als uw klus meer omvat dan alleen loodgieterswerkzaamheden, hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken regelmatig samen met andere vakmensen, zoals tegelzetters, timmerbedrijven en ontstoppingsdiensten. Hierdoor kunnen we een complete oplossing bieden voor uw project, hoe groot of complex het ook is.


Renovatie en nieuwbouw
Naast reguliere loodgieterswerkzaamheden zijn we ook gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Binnen ons uitgebreide netwerk hebben we ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Door nauw met hen samen te werken, kunnen we efficiënt plannen en uw project tot een succes maken. Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring en dragen het VAK-keurmerk.


24/7 spoeddienst
Soms zijn er noodsituaties waarbij snel handelen essentieel is. Denk aan waterlekkages, rioleringsproblemen of gasproblemen, vooral in de winter. Voor deze gevallen biedt Appido een 24/7 spoeddienst. We begrijpen de urgentie en zijn er om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.


Neem contact met ons op
Voor spoedmeldingen raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we u het snelst bijstaan en direct een van onze medewerkers spreken. Voor alle andere vragen en diensten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen en streven naar uw tevredenheid.


Kies voor Appido, uw betrouwbare partner voor loodgieterswerkzaamheden in regio Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en omgeving.


VCA

Reviews van Appido

Door A
Op 11 juli 2023
10

Kraantjes netjes geplaatst en een boiler goed verhangen. Omdat de meur zwak was heeft Appido de bevestiging versterkt. Aanrader

Door A
Op 1 juli 2023
10

Goede communicatie en goed werk!

Door M.J
Op 28 juni 2023
10

Heel vriendelijk en bovenal zeer zorgvuldig en volledig gewerkt Denkt ook mee en werkt heel netjes. Zeer tevreden!

Door P
Op 26 juni 2023
10

Zeer flexibel in de uiteindelijke datum van uitvoering, kwam op tijd en de klus vakkundig en snel uitgevoerd! Zeker een aanrader👍

Door S.D
Op 15 juni 2023
10

Niet zijn regio maar was redelijk in de buurt en kon mij helpen. Dat was mooi want hij was de enige die op Werkspot de klus kon aanpakken

Door A.V.H
Op 14 juni 2023
10

Snel gereageerd, prettige communicatie, snel een afspraak kunnen maken en vakkundig gerepareerd!

Door L
Op 9 juni 2023
10

Fijne service, punctueel en professioneel

Door S
Op 8 juni 2023
10

Heel aardig betrouwbaar netjes aaangelegd!! Ik zeg aanrader

Door L
Op 6 juni 2023
10

Het contact verliep uitstekend. Nette, vriendelijke man. Legt alles goed uit. De klus zelf was binnen half uurtje geklaard.

Door M
Op 29 mei 2023
10

Snelle berichtgeving, heldere communicatie en vlot.Keurige afhandeling.

Door C
Op 22 mei 2023
10

Prettig contact, snel beschikbaar. Klus netjes afgeleverd.

Door K.M
Op 21 mei 2023
10

Toilet repareren: Zitting is kapot

Door R.W
Op 20 mei 2023
10

Toilet repareren: Lekkage

Door A
Op 18 mei 2023
8

Keurige communicatie, snel geholpen met advies, nu afwachten of advies ook goed is

Door E.S
Op 14 mei 2023
10

Snel gekomen en klus snel en naar tevredenheid geklaard.

Door J.V
Op 11 mei 2023
10

Deskundig en professioneel uitgevoerd. Er werd precies uitgelegd wat er werd gedaan en waarom. Transparant. Vriendelijk, duidelijke communicatie. Nakomen van afspraken.

Door D
Op 2 mei 2023
10

Heel goed .

Door E
Op 27 april 2023
10

Alles top geregeld, goede uitleg. Aanrader!

Door A
Op 24 april 2023
10

Heldere uitleg. Betrouwbaar voorkomen. Verstand van zaken. Kan meedenken. Ik kan deze man van harte aanbevelen.

Door G
Op 23 april 2023
10

Fijne kerel die goed communiceert en adviseert