Toilet plaatsen in Schiedam

Op zoek naar een ervaren loodgieter die uw toilet plaatsen kan in de regio Schiedam? Neem dan contact op met Appido. Onze vriendelijke specialisten zijn u met plezier van dienst. Van wc aanleg tot vervanging: u kunt u op ons rekenen.

Urinoir of hangend toilet plaatsen?

Een staand toilet is nog steeds de meest voorkomende wc soort in Nederland. Dat is niet verwonderlijk: een dergelijk exemplaar gaat lang mee en is relatief goedkoop. Toch zijn er ook andere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een hangend toilet plaatsen. Zoals de naam al doet vermoeden, zweeft deze wc als het ware boven de grond. Dit heeft als voordeel dat schoonmaken eenvoudiger is, en dat de ruimte optisch groter lijkt. En heeft u al weleens gedacht aan een urinoir voor erbij? Dit is niet alleen hygiënisch, maar ook zuinig bij het doorspoelen. Zo bespaart u water!

Toilet renovatie en reparatie

Uw wc loopt door, of u kampt met lekkage? Uw wilt de wc pot vervangen, of het waterreservoir? Zowel voor toilet renovatie als reparatie kunt u ook bij onze vakmannen terecht. Bel ons op 010 - 600 11 45 of vraag een offerte aan via het contactformulier. We komen bij u langs om de situatie te bekijken, en kunnen in veel gevallen meteen aan de slag. Daarna werkt uw toilet weer als nieuw. In Schiedam en omstreken helpen we u graag!