Badkamer installeren in Schiedam

Is het tijd voor een nieuwe badkamer? In de regio Schiedam schakelt u JM Installaties in als badkamer installateur. We zetten onze kennis en kunde met plezier voor u in.

Bad of douchebak plaatsen?

Bij een nieuwe badkamer zijn er veel zaken waaraan u moet denken. Wilt u een douchecabine of inloopdouche maken, of wilt u liever een bad plaatsen? En heeft u al nagedacht over de kleuren, de locatie van de diverse badkamermeubels en uw budget? Het zijn allemaal aspecten die meespelen bij de aanleg van een nieuwe badkamer. Bent u door de vele mogelijkheden het overzicht kwijt? Aarzel dan niet om ons met u mee te laten denken. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u deskundig advies geven. Zo kunt u weloverwogen de knopen doorhakken. En bent u eruit? Dan gaan wij vervolgens de badkamer installeren!

Repareren, renoveren of vervangen?

Bent u nog tevreden met uw huidige badkamer, maar moet er een klein mankement worden gerepareerd? Of kiest u voor een renovatie, bijvoorbeeld door de tegels te vervangen? Wij verzorgen dit alles met plezier voor u. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen wanneer de badkamer geheel moet worden vervangen. Het moge duidelijk zijn: hoe groot of klein uw klus ook is, wij kunnen uw wensen voor u realiseren. In Schiedam en omgeving zijn wij uw ervaren badkamer installateur!