Badkamer installeren in Schiedam

Is het tijd voor een nieuwe badkamer? In de regio Schiedam schakelt u Appido in als badkamer installateur. We zetten onze kennis en kunde met plezier voor u in.

Bad of douchebak plaatsen?

Bij een nieuwe badkamer zijn er veel zaken waaraan u moet denken. Wilt u een douchecabine of inloopdouche maken, of wilt u liever een bad plaatsen? En heeft u al nagedacht over de kleuren, de locatie van de diverse badkamermeubels en uw budget? Het zijn allemaal aspecten die meespelen bij de aanleg van een nieuwe badkamer. Bent u door de vele mogelijkheden het overzicht kwijt? Aarzel dan niet om ons met u mee te laten denken. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u deskundig advies geven. Zo kunt u weloverwogen de knopen doorhakken. En bent u eruit? Dan gaan wij vervolgens de badkamer installeren!

Repareren, renoveren of vervangen?

Bent u nog tevreden met uw huidige badkamer, maar moet er een klein mankement worden gerepareerd? Of kiest u voor een renovatie, bijvoorbeeld door de tegels te vervangen? Wij verzorgen dit alles met plezier voor u. Vraag een offerte aan via het contactformulier of bel ons voor een afspraak op 010 - 600 11 45.

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen wanneer de badkamer geheel moet worden vervangen. Het moge duidelijk zijn: hoe groot of klein uw klus ook is, wij kunnen uw wensen voor u realiseren. In Schiedam en omgeving zijn wij uw ervaren badkamer installateur!