Leidingwerk leggen in Schiedam

Leidingwerk. U ziet het bijna niet, maar het zit overal in uw woning verwerkt en vormt een onmisbaar onderdeel van alle installaties zoals sanitair, keukenapparatuur en verwarming. De aan- en afvoer van water zorgt voor een goede werking van deze installaties. Als er iets mis is met het leidingwerk, zorgt dat dan ook meteen voor ernstige problemen!

Voorkom problemen met leidingwerk en laat de aanleg hiervan over aan een professional. In Schiedam en omgeving is Appido u graag van dienst! Wilt u gas- of waterleiding aanleggen, of de bestaande leidingen verleggen? Mocht u al een probleem met uw leidingwerk hebben, dan kunnen wij u ook helpen. We zijn namelijk specialist op het gebied van installatie, onderhoud én reparatie.

Problemen met uw leidingwerk

De meest voorkomende mankementen met leidingwerk zijn verstoppingen en lekkages. Deze voorkomt u voor een groot deel door de (voornamelijk) afvoerleidingen op de juiste wijze te gebruiken, dus door geen etensresten, olie of vet weg te spoelen door het afvoerputje. Ook een professionele aanleg speelt een belangrijke rol bij het goed functioneren. Lekkages ontstaan namelijk vooral bij de koppelstukken van twee leidingen die niet goed op elkaar aansluiten. Omdat leidingwerk voor een groot deel verwerkt zit in de muur, kan er hierdoor ernstige schade ontstaan!

Laat leidingwerk aanleggen daarom over aan een expert. Van afvoer tot buitenkraan aanleggen: wij staan in Schiedam en omstreken voor u klaar. Bel ons op 010 - 600 11 45 of neem contact op via het contactformulier.