Uw installateur in Schiedam

U kunt de door ons aangedragen professional niet alleen als loodgieter inschakelen. We zijn ook als installateur actief. In de regio Schiedam kunnen we bijvoorbeeld de plaatsing van een CV ketel voor u verzorgen. Dit doen wij snel en zorgvuldig. Zo heeft u de beste service en ervaart u weinig overlast!

Sluit een onderhoudscontract af

Uw installaties gaan aanzienlijk langer mee als u regelmatig onderhoud laat plegen. Vaak schiet het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt er echter bij in. Daarom bieden wij u onderhoudscontracten aan. We komen dan periodiek bij u langs. Over afspraken hoeft u zelf niet na te denken; daarvoor zijn wij verantwoordelijk. Tijdens een controle inspecteren we de staat van uw installaties en sporen we mankementen in een vroegtijdig stadium op. Dat voorkomt later hoge reparatiekosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in wat ons installatiebedrijf zoal voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u er met plezier meer over! Wilt u meteen een van onze installateurs inschakelen? Ook dan kunt u ons bereiken. Vul het contactformulier op deze website in, of bel ons op het telefoonnummer 085 - 106 1600. We staan in Schiedam en omstreken altijd voor u klaar!