Gootsteen ontstoppen in Schiedam

Een borrelend geluid als het water door de afvoer wegstroomt. Water dat in de gootsteen blijft staan. Het zijn zaken die wijzen op een verstopte gootsteen. Bijna ieder huishouden maakt dat weleens mee. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want een gootsteen krijgt dagelijks heel wat te verduren. In veel gevallen kunt u een verstopping zelf relatief eenvoudig verhelpen. Blijkt de overlast hardnekkiger? Dan is het tijd voor een specialist. In de regio Schiedam kunt u rekenen op de vakmannen van JM Installaties.

Zelf de gootsteen ontstoppen

Soda en azijn, koffiedik, afwasmiddel: veel producten kunnen helpen om een verstopping te verhelpen. Ook een ontstoppingsveer kan voor succes zorgen. Tevens kunt u de sifon onder de wastafel of gootsteen openmaken en schoonmaken. Vergeet niet om hier een emmer onder te zetten, omdat er allerlei viezigheid en water kan vrijkomen. Het schoonmaken van de sifon is een vies, maar meestal dankbaar werkje: in veel gevallen kan dit de gootsteen in de keuken ontstoppen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze service, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier op onze website in, of bel ons op het telefoonnummer 010 - 798 20 10. In Schiedam en omstreken zijn wij uw specialist in gootsteen ontstoppen!